Geopend
08:00 - 20:00
Hulp nodig?
088 303 8880

Computer reparatie in Dordrecht

Mocht u een probleem hebben met de computer dan is het goed om te weten dat u gebruik kunt maken van professionele hulp. Via PCHulpExpert kunt u uw computer snel weer op orde krijgen. Overigens kunt u natuurlijk ook bij PCHulpExpert terecht voor de reparatie van uw tablet, smartphone of laptop. Meestal zijn het kleine problemen die snel verholpen kunnen worden. Denk aan het verwijderen van een virus of het opschonen van de harde schijf om de computer weer snel te maken. Maar ook voor de meer ingrijpende computer reparaties kunt u natuurlijk terecht bij PCHulpExpert. Verder is het goed om te weten dat u voor de computer reparatie in Dordrecht niet per se naar de winkel van PCHulpExpert hoeft te komen. U kunt de kleine mankementen namelijk ook gewoon op afstand laten verhelpen. Dat maakt computer reparatie in Dordrecht natuurlijk wel zo gemakkelijk.

De computer reparatie op afstand

Het is natuurlijk mooi dat je je apparatuur op afstand kunt laten repareren, maar hoe werkt zoiets nu precies? Het is eigenlijk heel simpel. Met speciale software, Teamviewer, kan er een verbinding tot stand gebracht worden met een computer of laptop op afstand. De experts van PCHulpExpert, kunnen dan precies zien wat er aan de hand is en de klant kan gewoon meekijken tijdens het reparatie proces.

Heldere afspraken en altijd resultaat

Op het moment dat u de laptop of computer laat repareren door PCHulpExpert in Dordrecht, dan hebt u natuurlijk de wens om te weten wat er gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Het mag dan ook niet zo zijn dat u na de computer reparatie in Dordrecht opeens honderden euro’s moet betalen. Dergelijke bedragen zijn voldoende voor een nieuwe computer. Daarom brengen de expert van PCHulpExpert u altijd van te voren op de hoogte over wat het probleem is en wat ze er aan wensen te doen. U krijgt dan ook een vrijblijvend advies over de te ondernemen stappen. Het kan dus ook zo zijn dat het advies bestaat uit stappen die u zelf kunt ondernemen om uw apparaat weer goed te laten functioneren. Ze kijken bij PCHulpExpert altijd naar de beste en meest voordelige oplossing voor de klant. U kunt dan zelf beslissen of u dat advies op wilt volgen en eventueel uw computer door PCHulpExpert wilt laten repareren. Om het nog een stukje aantrekkelijker te maken werken ze bij PCHulpExpert op basis van het principe No Cure No Pay. Dus mocht achteraf blijken dat uw laptop of computer nog net zo traag is als voorheen, dan hoeft u niets te betalen.

PC Hulp?

Onze expert staat altijd voor u klaar:
hulp op afstand
Onze openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 20:00

Zaterdag t/m Zondag 12:00 - 20:00

Elke dag van de week bereikbaar!

Servicepakket

servicepakket

€ 10,00 per maand

  • 2x gratis Computer APK ‘per jaar’.
  • 15 gratis belminuten ‘per maand’
  • 10% korting op ‘Hulp op afstand’
  • Betaling via IDeal of Factuur
  • Per maand opzegbaar!

Bestel nu

X