Geopend
08:00 - 20:00
Hulp nodig?
088 303 8880

Werkwijze

PCHulpExpert is een expert op computergebied. We kennen de computer van binnen en van buiten en zijn u zowel met de hardware als software graag van dienst. We geven u eerlijk advies over de te ondernemen stappen, kunnen u meer vertellen over de staat van uw computer en rekenen transparante tarieven.

Hulp op Afstand of een monteur bij u thuis

We werken bij PCHulpExpert zoveel mogelijk met Hulp op Afstand, om u op een voordelige manier van dienst te kunnen zijn. U geeft ons op afstand toegang tot uw computer via een beveiligde verbinding, zodat we u direct kunnen helpen met het verwijderen van een virus, installeren van een applicatie of aanbrengen van de juiste wijzigingen in de instellingen.

Kunnen we u op afstand niet van dienst zijn of ontvangt u liever een monteur aan huis? Dan komen we bij u langs, net als wanneer we problemen met de hardware verhelpen en reparaties uitvoeren.

Grondige werkwijze

PCHulpExpert gaat grondig te werk en doet dit zo efficiënt mogelijk, om u op een voordelige wijze van dienst te kunnen zijn. Wij zullen uw systeem altijd grondig testen, het probleem zo snel mogelijk vaststellen en deze daar waar mogelijk direct oplossen. Is er een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Dan geven we u vooraf aan met welke kosten u rekening dient te houden.

Blijkt het niet mogelijk de reparaties van uw computer ter plekke uit te voeren? Dan neemt de monteur uw computer mee naar onze werkplaats. U kunt uw computer na 5 werkdagen weer thuis verwachten.

PC Hulp?

Onze expert staat altijd voor u klaar:
hulp op afstand
Onze openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 20:00

Zaterdag t/m Zondag 12:00 - 20:00

Elke dag van de week bereikbaar!

Servicepakket

servicepakket

€ 10,00 per maand

  • 2x gratis Computer APK ‘per jaar’.
  • 15 gratis belminuten ‘per maand’
  • 10% korting op ‘Hulp op afstand’
  • Betaling via IDeal of Factuur
  • Per maand opzegbaar!

Bestel nu

X