Geopend
08:00 - 20:00
Hulp nodig?
088 303 8880

Hulp op afstand

Heeft u een probleem met uw computer dat u graag wilt laten oplossen? Het is lang niet altijd nodig om een monteur aan huis te ontvangen. Wij kunnen u veelal goed van dienst zijn met Hulp op Afstand. Onze specialist neemt uw computer tijdelijk over, via uw internetverbinding. Wij lossen het computerprobleem op afstand voor u op, terwijl u mee kunt kijken met wat we voor u doen. Uiteraard beperken we ons tot de bestanden en instellingen die we nodig hebben voor het oplossen van uw probleem en kunt u gewoon meekijken tijdens het proces.

Hulp op Afstand via Teamviewer

We werken voor Hulp op Afstand met Teamviewer, software die dit uitstekend mogelijk maakt. Dit programma helpt ons om op een veilige manier toegang te krijgen tot uw computer en u te helpen met uw computerproblemen. Klik de afbeelding van Teamviewer aan wanneer onze medewerker daarom vraagt, om de software te installeren en ons toegang te geven tot uw computer. Nadat we uw computerprobleem hebben verholpen verbreken we de verbinding en hebben we geen toegang meer tot uw computer en kunnen we deze niet langer zonder uw toestemming tot stand brengen.

teamviewer logo
PCHulpExpert strippenkaart voor Hulp op Afstand

Wilt u regelmatig gebruik maken van Hulp op Afstand? Maak dan gebruik van onze handige strippenkaart. Plaats uw online bestelling voor een strippenkaart, reken af en ontvang direct het tegoed. U kunt ons bellen voor Hulp op Afstand, of een afspraak maken. Een medewerker zal uw gegevens controleren en u op de hoogte houden van de verbruikte tijd, die we in mindering brengen op uw aantal beschikbare strippen. Het resterende aantal strippen kunt u een volgende keer gebruiken.

We helpen u met Hulp op Afstand op basis van No Cure No Pay. Kunnen we de problemen niet oplossen? Dan brengen we u geen kosten of strippen in rekening.

PC Hulp?

Onze expert staat altijd voor u klaar:
hulp op afstand
Onze openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 20:00

Zaterdag t/m Zondag 12:00 - 20:00

Elke dag van de week bereikbaar!

Nieuws

Servicepakket

servicepakket

€ 10,00 per maand

  • 2x gratis Computer APK ‘per jaar’.
  • 15 gratis belminuten ‘per maand’
  • 10% korting op ‘Hulp op afstand’
  • Betaling via IDeal of Factuur
  • Per maand opzegbaar!

Bestel nu

X