Geopend
08:00 - 20:00
Hulp nodig?
088 303 8880

Computer, laptop, tablet en telefoon reparaties

Heeft u te maken met problemen en lijkt het aan de hardware te liggen? Komt u er zelf niet uit, of wenst u advies over de te ondernemen stappen? PCHulpExpert is u graag van dienst met een reparatie van uw computer. Bovendien werken we op basis van No Cure, No Pay. Kunnen wij uw apparaat uiteindelijk niet repareren? Dan betaalt u niets!

Eerlijk advies en duidelijkheid vooraf

U ontvangt van ons altijd een eerlijk advies over de te ondernemen stappen, om uw PC te repareren, of deze zo aan te passen dat u er weer gebruik van kunt maken. Bovendien zijn we vooraf duidelijk over de kosten waar u rekening mee dient te houden, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Installaties op uw computer

Wilt u een installatie uitvoeren op uw computer? Wilt u Windows opnieuw installeren of lukt het niet om een applicatie te verwijderen en er opnieuw op te zetten? Wij kunnen u van dienst zijn met Hulp op Afstand en de gewenste installatie of softwarematige reparatie voor u uitvoeren.

Is uw computer onlangs kapot gegaan, of komt u er softwarematig niet meer uit? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kunnen u op afstand of ter plekke uitstekend van dienst zijn.

PC Hulp?

Onze expert staat altijd voor u klaar:
hulp op afstand
Onze openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 20:00

Zaterdag t/m Zondag 12:00 - 20:00

Elke dag van de week bereikbaar!

Nieuws

Servicepakket

servicepakket

€ 10,00 per maand

  • 2x gratis Computer APK ‘per jaar’.
  • 15 gratis belminuten ‘per maand’
  • 10% korting op ‘Hulp op afstand’
  • Betaling via IDeal of Factuur
  • Per maand opzegbaar!

Bestel nu

X