Geopend
08:00 - 20:00
Hulp nodig?
088 303 8880

Computer APK

20.00

Laat regelmatig een computer APK uitvoeren. Maak gebruik van onze servicepakket, of kies voor een eenmalige computer APK waarvoor we graag bij u langskomen. We zullen uw computer opschonen en daarmee tijdelijke internetbestanden en cookies verwijderen. Daarnaast helpen we u overbodige bestanden en software te verwijderen. Dit draagt bij aan de snelheid van uw systeem en zorgt er daarnaast voor dat u het risico op kwaadaardige software op uw computer tot een minimum kunt beperken.

Categorie:

Wat doen we?

Belangrijke data en onderhoud

Staat er belangrijke data op uw computer of tablet, die u niet zomaar kwijt wenst te raken? Denk ook aan de foto’s en video’s van vakanties, of de belangrijke documenten voor school of werk. Laat tijdig onderhoud aan uw computer, laptop of tablet uitvoeren, om een trager apparaat te voorkomen en het risico op het beschadigen van data zo klein mogelijk te maken. Met het juiste onderhoud aan uw computer zorgt u ervoor dat uw computer up-to-date blijft en bijvoorbeeld goed bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Virussen, spyware en malware

Met name virussen, spyware en malware proberen invloed te krijgen op uw computer en deze te infecteren. Gebruikt u een goede virusscanner en een anti-spywareprogramma? Wij kijken tijdens het onderhoud naar de conditie van uw computer, laptop of tablet en adviseren u op basis daarvan over het goed schoonhouden hiervan.

Updates van software en hardware

Daarnaast zorgen we tijdens een computer APK voor bijvoorbeeld het installeren van updates en servicepacks van uw besturingssysteem. Maakt u gebruik van Windows? Men stelt regelmatig updates en servicepacks beschikbaar. U krijgt de beschikking over nieuwe functies, uw systeem werkt meer soepel en het helpt u uw computer beter te beveiligen.

Bovendien installeren we eventuele updates van de drivers voor de hardware waar u gebruik van maakt. We controleren alle ingebouwde apparatuur, om na te gaan of u gebruik maakt van de meest recente software en toepassingen.

Controle van hardware en beveiliging

Ten derde kijken we tijdens een Computer APK grondig naar de hardware die u heeft zitten, om na te gaan of deze nog naar behoren werkt. We beoordelen de processor, het werkgeheugen en de harddisk. We zullen de algehele werking en snelheid van het computersysteem beoordelen. Bovendien controleren we de internetbeveiliging die u gebruikt en zorgen we dat we de virusscanner indien nodig, voor u bijwerken.

Tenslotte bieden we u een gratis advies over nieuwe PC mogelijkheden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodat u kunt rekenen op een volwaardige Computer APK.

X